Over ons

Over Zalencentrum Verspaandonk

Zalencentrum Verspaandonk brengt mensen samen. Een zakelijke bijeenkomst, iets te vieren, gedenken of te presenteren, wij hebben er de juiste accomodatie voor.

Met drie zalen, twee ondersteunende bars en een keuken kunnen wij op het gebied van horeca een minimale maar ook een maximale service  leveren. Een van onze zalen beschikt over een podium, alle zalen en bars zijn voorzien van funtionele luchtbehandeling (binnenkort), en van proffesionele geluidsinstallaties.

De persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring, de gastvrije sfeer, de flexibiliteit en de bijna onbeperkte mogelijkheden zijn onze meest opvallende kwaliteiten.

Chantal en Guus Verspaandonk die al decenia lang het zalencentrum leiden hebben ervaring met de meest uiteenlopende feesten, van Nederlandse tot Chinese en Zuid Afrikaanse bruiloften, doopfeesten en verjaardagsfeesten, CD presentaties, live optredens, meetings en cursussen. Bovendien denken ze altijd mee en zetten ze hun ervaring en ideeën in om elke aktiviteit tot een succes te maken.